Aysan'dan yargı kararına bakış

Aysan

Hüseyin Sarı ve diğer kişilere verilen cezaya Erdek adına üzüldüm”







Aysan'dan yargı kararına bakış

Hüseyin Sarı ve diğer kişilere verilen cezaya Erdek adına üzüldüm”

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, kendisinden önce 10 yıl süreyle başkanlık görevini üstlenen Hüseyin Sarı ile ikisi hâlen belediye meclis üyesi, ikisi ise belediye memuruna verilen yargı kararlarını değerlendirdi.

Yargı kararına saygılı olduğunu, ancak Erdek açısından da üzüntü duyduğunu vurgulayan Aysan, bu kararın, Erdek'teki siyasi dengeleri nasıl etkileyebileceği konusunda bir soruyu da şöyle yanıtladı:

Bu kararın Yargıtay aşaması da var. Dilerim, Yargıtay'dan da kötü bir karar çıkmaz. Ancak ne olursa olsun, yargı kararına da saygılı olmak demokrasinin gereğidir. Ama, Erdek'teki siyaset hiçbir kişinin, bir-iki ailenin tekelinde değildir. Buna ben de dahilim. Kimse siyasette vazgeçilmez değildir. Erdek'te, siyaset yaparak, çok başarılı olabilecek nitelikte gençlerin bulunduğunu biliyorum. Ancak Erdek'in gelişmesi ve geleceğe güvenceyle bakabilmesi için gerçekleşmesi gereken en önemli olay, ilçemizdeki siyasetçilerin, birbirini karalama alışkanlığından kurtulmalarıdır.”

Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, siyaset anlayışlarının, başka partilerin yaptıkları ile ilgilenmemenin yanı sıra iyi bir ekip çalışmasıyla Erdek'e hizmet vermeye çalışmak olduğunun altını çizdi.

Aysan, 13 ay sonra yapılacak yerel seçimde de, belediye başkanlığı için partisinin aday adayı olacağını bir kez daha yineledi.







demokrat
14.11.2012 08:49:21
Ben sanki timsahın gözyaşları filmini seyreder gibi oldum bir ara.Ya siz?

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false